Час вчити англійську - почніть прямо зараз

Ви не маєте часу або можливості відвідувати курси англійської мови, але бажання знати найпопулярнішу мову світу давно володіє думками. А часом це не просто бажання, а гостра потреба – ви плануєте подорож за кордон або хочете допомогти дитині зі шкільними завданнями.

Або ж ви ніяк не насмілитесь почати, вважаючи мову неприступною стіною, а її вивчення занадто складним та нудним процесом, що забиратиме у вас час та гроші.

Англійська самотужки змінить вашу думку. Курс дозволить всім бажаючим швидко оволодіти елементарними знаннями самостійно. Все що потрібно – справжнє бажання та лише 15 хвилин на день.

Заговорити англійською? Легко!

Багато хто хибно вважає, що мова – це набір слів. Важливо розуміти, що мова – це набір фраз, структур. Англійська самотужки допоможе вам оволодіти простими, повторюваними структурами. Досить швидко ви зможете розуміти їх у читанні, живому спілкуванні, навчитесь реагувати на них, вживати самостійно та невимушено.

Після того, як кожна структура стає зрозумілою та «ріднішою», ви починаєте нанизувати на неї нові слова, при цьому постійно розширюючи словниковий запас.

Вивченню слів - окрема увага, адже зрозуміло, що знання граматики з її структурними рамками та правилами, не допоможе вам заговорити. При абсолютному незнанні граматики можна висловити свою думку, володіючи найпоширенішими словами. Але цього не можна зробити вивчаючи граматику та не приділяючи увагу словам.

Курс дасть вам можливість постійно повторювати вивчене, регулярно поповнюючи знання новими структурами та словами.

Приділіть Англійській самотужки 15 хвилин вашого часу прямо зараз. Ваші перші успіхи стануть поштовхом для подальшого вивчення мови.

Бажаємо натхнення і позитивних результатів!

ОНЛАЙН-ЗАПИС             ОНЛАЙН-КУРСИ
2659
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...