Батькам та малюкам

Курс «Батькам та малюкам» розроблений спеціально для того, щоб полегшити діткам віком до 6 років перші кроки у вивченні іноземної мови. Курс розрахований на активних батьків, які готові приділяти дитині від 30 хвилин часу, витрачаючи їх на активні ігри та розмовляючи при цьому лише англійською.

Зауважте, що ваш рівень не має значення, головне - це бажання та трохи часу, у всьому іншому допоможемо ми. Ви будете опановувати англійську мову разом з дитиною.

Запропоновані ігри допоможуть у розвитку мовлення вашого малюка, його моторики, а також навичок слухання. Вони будуть включати різні види діяльності - читання, говоріння, малювання та письмо. Більшість ігор досить прості, не вимагають спеціальних матеріалів або додаткових витрат. У них можно грати у власній домівці, на гральному майданчику, по дорозі додому або в дитсадок.

Що потрібно

Перш за все треба оволодіти матеріалом самому. Він досить простий, оскільки розрахований на малюків, а отже не займе у вас багато часу. Інструкції до кожної діяльності розписані українською мовою, але сам текст – лише англійською. Використовуючи тільки англйіські слова і структури ви залучаєте дитину до запропонованої гри.

Чому це корисно

Користь курсу «Батькам та малюкам» полягає у тому, що ви легко зможете вдосконалити власні навички, отримати нові знання з англійської. При цьому ви залучите дитину у світ невимушеного спілкування іноземною мовою. Завдяки нашій спільній роботі ваш малюк зрозуміє, що англійська - це цікаво та просто.

Бажаємо успіху вам та вашим малюкам!

ОНЛАЙН-ЗАПИС             ОНЛАЙН-КУРСИ
1563