​Стратегія множинного вибору в читанні

У цій частині тесту потрібно прочитати уривок з тексту, за яким слідують питання.

Для кожного з питань є чотири запропонованих відповіді (A, B, C, D). Тільки один з цих відповідей є правильним; ви повинні вибрати відповідь, яка є правильною, і позначити відповідну літеру на вашому аркуші відповіді.

Як діяти під час іспиту


Форма питань

У більшості випадків у тесті пропонуються запитання, за яким ви побачите чотири можливі відповіді. Проте іноді питаннями є не завершені речення, до яких необхідно підібрати продовження. Чотири відповіді - це чотири різні способи продовження речень, тільки один з яких є правильним. Можуть будути запропоновані варіанти відповідей, про що не йдеться в тексті або йдеться про все окрім. Тоді пошук передбачає, що 3 варіанти є згадані в тексті окрім одного правильного, який не згадується.


Типи питань

Питання, що містяться в цій частині тесту, зазвичай націлені на детальне розуміння частин тексту, який ви повинні прочитати. Однак деякі запитання можуть стосуватися більш загального уявлення про частини або усього тексту. Останнє питанняє часто про загальне уявлення про текст.

Запитання, як правило, слідують за тим же порядком, що і уривок, тобто, відповідь на запитання 2, як правило, міститься у відповідному розділі після відповіді на запитання 1 тощо.Використовуйте відповідний абзац, щоб відповісти на питання.

Шукайте відповідь у тексті

Ви завжди повинні вибирати відповідь згідно з тим, що написано у тексті, навіть якщо ви не згодні з цим. Не домислюйте і не дофантазовуйте. Пам'ятайте, що вас просять показати розуміння прочитаного, а не висловлювати свої особисті думки чи знання певного предмета.


Відповідайте на поставлені питання

Будьте уважними, щоб відповідати лише на поставлене запитання. Нерідко в одній з відповідей є твердження, яке правильнеі про це сказано в тексті, але яке не відповідає на задане питання. Така відповідь, очевидно, буде неправильною. Не припускайте зайвого, не думайте, що уривок розповідає вам більше, ніж це дійсно, коли вибираєте відповідь.


Як діяти під час іспиту

ОНЛАЙН-ЗАПИС             ОНЛАЙН-КУРСИ
3840
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...