Мовний центр: погляд зсередини

Головна ідея

Протягом кількох років ми роздумували над створенням сучасного, ефективного, комфортного навчального центру для вивчення мов, і вирішили побудувати його з самого фундаменту – в прямому розумінні. Тож наш головний офіс був побудований у рекордний час. Коли ми відкрили наші двері в 2008 році, то не мріяли про гору грошей. Наша головна мрія полягала в тому, щоб забезпечити наших найдорожчих студентів гідними умовами та міцними знаннями.

Думаючи про назву нашого центру, ми хотіли, щоб вона могла відображати основну ідею нашої діяльності та мала українське походження, щоб мала звучання і значення в англійській мові, а також була зрозумілою усім. Нелегке завдання, чи не так?

Товмач (англ.Towmuch) – ми вичитали це слово в одного з українських класиків. Думка сяйнула і огорнула!

Це й іменник, що означає перекладача, людину, яка перекладає з однієї мови на іншу і передає значення, допомагаючи людям різних культур знайти спільну мову. Це й дієслово, яке заохочує наших викладачів терпляче пояснити складні особливості іноземних мов своїм учням. Це звучить також англійською: TOW+MUCH – два в одному! TOW – тягнути зa собою, MUCH – багато.

"Блискуче!" – вигукнули ми, "Ми готові ТОВМАЧити!"А Ви?


Наша концепція

Три слони, як ми їх називаємо, архаїчні принципи освіти Читання, Письмо та Арифметика застаріли це в минулому сторіччі. У нашому випадку це – Повага, Відповідальність та Здатність відповісти – ось основні принципи, на які ми опираємося у нашій освітній роботі.

Ми поважаємо кожного, хто довіряє свій дорогоцінний час та кошти нам, сподіваючись, що ми можемо допомогти вам вивчити мову, і сподіваємося, що так само достойні поваги.

Ми несемо відповідальність за знання, які намагаємося передати нашим студентам, за організацію навчального процесу, наш власний розвиток, комфортні умови для вас та оцінки ваших успіхів і очікуємо відповідального ставлення до навчання і нашої власності також.

Ми здатні відповісти на будь-які виклики, пов’язані з вивченням мов, їх застосуванням або перекладом. Також ми вважаємо, що спілкування іноземною мовою значною мірою залежить від здатності зрозуміти і відповісти належним чином, як усно, так і письмово, з урахуванням культурних відмінностей та гарних манер. Це, на нашу думку, важлива життєва навичка, якій варто навчитися кожному.

Ми любимо мови і намагаємося розвивати любов до них і у вас. Переконані, що знання будь-якої іноземної мови відкривають абсолютно новий світ для людини, додають можливостей, а також розширюють світогляд. Ви згодні з нами?


Підхід

Наше гасло – Уявляй. Відкривай. Досягай. Воно має на меті відобразити підхід, який ми застосовуємо у нашій діяльності. Але заклик у ньому спрямований насамперед на свідомість наших студентів, щоб заохотити вас поділитися своєю уявою, творчістю, тягою до знань і прагненнями з нами та іншими людьми – там, за нашими дверима.

При такому гармонійному довірливому співробітництві та дрібці старанності з вашого боку ми досягнемо будь-яких успіхів разом – ви і ми!


Методи

Наc часто запитують, особливо стривожені батьки маленьких учнів, які методи ми використовуємо. Немає простої відповіді.

Протягом декількох десятиліть, вивчаючи і викладаючи мови, ми дослідили десятки методів та методологічних підходів. Ми намагалися використовувати більшість із них на уроках, аналізували, приймали та порівнювали результати, передбачали наслідки, грали на слух, використовували трохи чаклунства і навіювання, просили у Бога допомогти.

Шляхом відбору найбільш ефективних, найбільш корисних, найбільш мотиваційних активностей, ми розробили власні унікальні методи.

Єдине, що ми можемо сказати напевно, ми не навчаємо мови заради мови. Будь-яка мова використовується для спілкування, сприйняття та передачі інформації, передачі досвіду від покоління до покоління, висловлювання думки або опису чогось.

Мовне середовище, яке ми підтримуємо в наших центрах, є ключовим таємним інгредієнтом. Ой, трясця, нікому не кажіть, добре? Або кажіть, але англійською (німецькою, польською). Ми ж знаємо, що ви можете!

Ми заохочуємо вас до прагнення дізнаватись щось нове, виражати себе, обмінюватися інформацією з іншими, ділитися досвідом або висловлювати власну думку.

Скажіть нам, що ви думаєте!


Наші викладачі

Викладання мови – це як тренування спортсмена. Воно включає в себе розминки, особистий приклад, відшліфовування структур, вільні практики та фізкультхвилинки. Чи не звучить це як програма спортивної підготовки? Ось чому ми іноді називаємо себе мовними тренерами. Ми не є компанією вчителів-керівників, роль яких в минулому полягала в тому, щоб наганяти страху на бідних дітей. Ми є компетентними інструкторами, дружніми консультантами, досвідченими радниками або навіть ефективними тренерами, яких ви наймаєте.

Ми завжди даємо шанс молодим талановитим та працьовитим. Хоча наша система відбору персоналу є складною та ретельною, до нас можуть приєднатися гідні та харизматичні вчителі, котрі люблять дітей та поділяють наші погляди та пристрасті.

Більш того, ми цінуємо висококваліфікованих та досвідчених вчителів, котрі були з нами і в бурхливі шторми, і в сонячні дні. Ці вишукані інтелектуали і місцеві знаменитості, адепти мовної підготовки можуть навчити навіть мавпу говорити іноземною мовою, якщо б вона звернулась до нас. Як правило, молодші колеги шанобливо звертаються до них за порадою і завжди отримують потрібну допомогу.

Всі наші викладачі – високоосвічені, енергійні та турботливі ентузіасти. Ці професіонали присвячують свої зусилля і час, щоб зробити процес навчання максимально ефективним та приємним для вас. Протягом усього шляху навчання з нами ви знайдете підтримку та сприятливе ставлення наших викладачів. Ми здатні відповідати на ваші найбільш заплутані запитання – просто питайте!


Наші філіали

Ми ближче, ніж ви думаєте. Чотири філії нашого центру працюють в трьох різних районах нашого міста. Виберіть будь-яку по сусідству та витрачайте менше часу на дорогу. Всі філії однаково комфортні і зручні для студентів. Ми робимо все можливе, щоб зберегти високі стандарти мовної підготовки у всіх з них. Наші уважні офіс-менеджери із задоволенням запропонують зручний графік та курс особисто для вас.


Класні кімнати в наших мовних центрах здебільшого невеликого розміру, оскільки ми навчаємо, в основному, групи із 10-12 осіб. Всі вони світлі та затишні. Організація класу значно відрізняється від традиційної шкільної кімнати, де діти сидять на жорстких стільцях один за одним, дивлячись на вчителя, дошку та спини переднього ряду. Наші студенти сидять на зручних ергономічних стільцях за величезним столом, обличчям один до одного, рівномірно отримуючи увагу від вчителя. Дошка та всі наочні засоби завжди перед очима. Ніхто не ховається, а дивиться на своїх одногрупників, слухає їх, підтримує та навчається в співпраці.

Приходьте та переконайтесь самі!

ОНЛАЙН-ЗАПИС             ОНЛАЙН-КУРСИ
2647
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...