Студент у 8 років - міф чи реальність?

Проекти Goethe-InstitutПроект відбувається в рамках україно-німецького мовного року 2017-2018. Goethe-Institut запрошує дітей з 8 до 12 років в перші цифрові університети для дітей в Україні , для вивчення природничих наук, техніки та німецької мови.

Відвідувати Німецький цифровий дитячий університет можна в Києві, Запоріжжі, Одесі та у Львові. Для мешканців інших міст України вже працює онлайн-платформа.

Зі слів керуючої мовного відділення Goethe-Institut в Україні, Німецький цифровий дитячий університет використовує методику CLIL (ContentandLanguageIntegratedLearning). Методика передбачає емпірично-експерементальний підхід до вивчення природничих наук, що розвиває спостережливість, а також стимулює вивчення іноземної мови за допомогою певних ситуацій, впливає на розвиток творчого мислення.

Німецький цифровий дитячий університет складається з трьох факультетів: «Людина», «Природа», «Техніка». Дітям подаються такі теми, як медицина, культура інших народів, їжа, мистецтво та спорт. Маленькі студенти з цікавістю поринають у досліди рослинного та тваринного світу, а також вивчають будову та функції різних приладів.

В такому університеті можуть навчатися діти як зі знанням німецької мови, так ї без.

Навчання відбувається в ігровій формі, учасники збирають значки та отримують нові титули, такі як студент, бакалавр, магістр, доктор та, врешті-решт, професор.

17:06
994
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...