Зміни в тестах ЗНО 2018

В 2018 році вагому роль в загальному заліку балів з ЗНО відіграватимуть тестові завдання відкритого типу з розгорнутими відповідями. Такі завдання включені в мовні тести з української мови та літератури, іноземної мови (англійська, німецька, французька, іспанська) та російської мови, а також математики.

В мовних тестах це завдання передбачає написання власної думки. В тесті з математики — письмова послідовність розв'язка задачі. При оцінюванні цих завдань враховується логічність, послідовність, структура та зв'язність мовлення, а також змістовність наповнення. Крім цього, в мовних тестах враховується грамотність, а також лексична, граматична та стилістична досконалість. В математиці обов'язково має бути правильним кінцевий результат.

В тестах з іноземної мови буде також завдання з аудіювання, Крім того, передбачається, що в процесі проходження державної підсумкової атестації буде використовуватись дворівневий тест з рівнем володіння мовою В1 та В2. Що до інших змін, тести з ЗНО будуть адаптовані також для дітей з обмеженими можливостями, а місця здачі облаштовані належним чином, з урахуванням особливих потреб.

20:07
804
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...