​Transport: Verbs

​Transport: Verbs

1. The plane _____________the airport in 30 minutes.

a) pulls off

b) flies off

c) takes off

2. I was not able not catch the plane to LA, because my plane to NY was ____________.

a) detained

b) delayed

c) deterred

3. Where will he ___________? There is not any allowed space here to park a car.

a) draw up

b) come up

c) pull up

4. Vikings were very strong. It helped them to ___________ boats.

a) row

b) bow

c) tow

5. Buses and trolleybuses do not always __________on time in our town.

a) get

b) go

c) run

6. They pulled up in front of a boutique when they ________ their destination.

a) approached

b) achieved

c) reached

7. In the past, lots of criminals were __________ in desolate Australia.

a) stranded

b) marooned

c) docked

8. Have you ever __________ on a ship?

a) boarded

b) swum

c) sailed

9. Sometimes cars run too fast on the motorway, ___________ each other.

a) accelerating

b) overtaking

c) outrunning

10. We need to have our car __________ immediately.

a) petrolled

b) filled in

c) repaired

Answers

1. c

2. b

3. c

4. a

5. c

6. c

7. a

8. c

9. b

10. b

07:28
731
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...