Travelling by Plane

Travelling by Plane

1. Airliners have _______ for preparing food.
a) a kitchen
b) a closet
c) a galley

2. On the plane passengers have to fasten their seat _______.
a) buckles
b) belts
c) straps


3. Turn off your mobile phones. We are preparing for the _______.
a) turn-off
b) pick-off
c) take-off


4. Have you booked a _________ to NY?
a) flight
b) journey
c) trip


5. The __________ time is from 10.00 till 12.00 a.m.
a) take off
b) check in
c) register


6. Passengers cannot disturb the pilots in the ________.
a) salon
b) cab
c) cockpit


7. Flight attendants walk along the ______ during the flight to distribute refreshments.
a) aisle
b) isle
c) path


8. We have already received our boarding __________.
a) ticket
b) slip
c) pass


9. Passengers for Flight 345A to Washington, please proceed to _________ 5.
a) exit
b) gate
c) entrance


10. Remember to collect your baggage at the ___________.
a) strip
b) conveyor
c) carousel





Answers
1. c
2. b
3. c
4. a
5. b
6. c
7. a
8. c
9. b
10.c

11:20
592
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...